Aktivitete

Toga e Arte 2015

Toga e Arte 2015 e zhvilluar ne Tirane ne daten 19 Dhjetor 2015 nga shoqata e Avokateve Penaliste te Shqiperise.

Koferenca e organizuar nga SHAPSH 2013

Koference e organizuar nga Shoqata "Avokatet Penaliste te Shqiperise, me teme:

"Te ngreme zerin kunder procedimit penal ndaj avokatit per vepren penale te Ushtrim i ndikimit te paligjshem ndaj personave qe ushtrojne funksione publike".

Koferenca u zhvillua ne date 21 Dhjetor 2013, diten e Shtune, ora 10:30 tek Hotel Tirana International (15 Kateshi), ne katin e dyte.

Manifestimi i 4 vjetorit të SHAPSH, Data 24 Korrik 2013

Fjalimi përshëndetës

Të nderuar Zonja dhe Zotërinj!

Të nderuar anëtarë të Shoqatës së Avokatëve Penalistë të Shqipërisë!

Dua t’iu falënderoj për praninë tuaj ne këtë dite te veçantë festimi të Shoqatës së Avokatëve Penalistë të Shqipërisë. Jemi të gëzuar që në këtë 4 vjetor jemi të gjithë së bashku, duke festuar arritjet tona dhe punën intensive për arritjen e objektivave.

Ne këtë kontekst, një falënderim i veçantë shkon për Kryetarin, Av. Vishaj i cili ka ofruar mbështetje maksimale në aktivitetet e Shoqërisë.

Konferenca Nderkombetare Rajonale e organizuar nga Shoqata “Avokatët Penalistë të Shqipërisë”.

FJALIMI I KRYETARIT TE SHOQATES “AVOKATET PENALISTE TE SHQIPERISE” AV. SAIMIR VISHAJ

Të nderuar zonja dhe zoterinj, miq dhe të ftuar, anëtar të Shoqatës “Avokatët Penalistë të Shqipërisë”!

Ju shprehim konsideratën tonë më të thellë për pjesëmarrjen tuaj në Konferencen Nderkombetare Rajonale e organizuar nga Shoqata “Avokatët Penalistë të Shqipërisë”.

Ne emer te SHAPSH i shpreh konsideratat me te mira te ftuareve dhe koleget nga Iltalia, Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia

Koferenca Ndërkombëtare “Forcimi i bashkëpunimit midis avokatëve penalistë të Shqipërisë, Kosovës dhe Italisë”

Shoqata e Avokatëve Penalistë të Shqipërisë realizoi Konferencën Ndërkombëtare me temë “Forcimi i bashkëpunimit midis avokatëve penalistë të Shqipërisë, Kosovës dhe Italisë” date 19 PRILL 2014 ne ambientet e “Tirana International” Hotel, Salla “ABRET”.

Konferenca u moderua nga Salvi Vishaj, student në Universitetin e Cambridge, Dega “Laë and Politics” dhe Giola Cami, Koordinatore e SHAPSH.

Urime të përzemërta përcillen nga fjalimit të