Arkiva e fotove nga aktivitete te kaluara

MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
MBI NISMEN PER NJE REFORME KUSHTETUESE
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Koferenca e SHAPSH 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Konferenca e SHAPSH, Prill 2014
Anetar i SHAPSH z. Marash Ibra me certifikaten e mirenjohjes
Anetare i SHAPSH av. Arben Lena nga Korca
Anetaret e SHAPSH
Anetaret e SHAPSH duke u trjanuar nga lektore nderkombetare dhe vendas
Anetaret e SHAPSH duke u trjanuar nga lektore nderkombetare dhe vendas
Anetaret e SHAPSH ftuar nga dhoma e avokateve te Prizerenit 2012
Anetaret e SHAPSH me Rexhep Qosen gjate vizites ne banesen e profesorit Rexhep Qosja ne Prishtine
Anetaret e SHAPSH ne Hotel Internacional TIrana Dhjetor 2013
Anetaret e SHAPSH ne Hotel Internacional TIrana Dhjetor 2013
Anetaret e SHAPSH te ftuar nga gjykata themelore e Prishitnes
Anetaret e SHAPSH te ftuar nga koleget e OAK ne Prishtine 2012
Anetaret e shoqates SHAPSH ne nje seminar trajnim me Prof. Dr. Ben Holland nga Republika Gjermane
Anetaret e shoqates SHAPSH pas trajnimit me profesorin e njohur nderkombetar Ben Holland
Anetaret e SHPASH me perfaqesuesit e OSBE ne Prishtine
Anetaret e SHPASH vizite ne shtepine e Prof. Rexhep Qosja
Anetaret e SHAPSH
Aneteret e SHAPSH ne protesten kunder arrestimit te avokateve
Av. Ibrahim Lahja
Av. Astrit Prendi anetar i SHAPSH duke diskutuar para shoqates
Av. Flora Gjini anetare e SHAPSH duke kenduar ne festen e Vitit te Ri 2013
Avokate Fatmira Laska anetare e kryesise SHAPSH
Avokati Bashkim Sulstarova anetar i SHAPSH
Avokati Ibrahim Laja, Prof. Jordan Daci dhe kryetari i SHAPSH z. Sajmir VIshaj
Delegacioni i OAK ne seline e SHAPSH ne Tirane
Festa e SHAPSH per Vitin e Ri 2013
Festa e SHAPSH per vitin e ri 2013
Festa e SHAPSH per Vitin e Ri 2013
Ftesa e SHAPSH
Kryetar i SHPASH me kryetarin e dhomes se avokateve Gjermani
Kryetar i SHPASH me zv. Kryeminstrin dhe Ministrin e Drejtesise se Kosoves Hajredin Kuci
Kryetari i SHAPSH i ftuar nderi nga Universiteti Vitrina, Prof Mario Kedi duke i dhuruar shporten e nderit
Kryetari i SHAPSH i ftuar nga dhoma e avokateve te malit te zi 2013
Kryetari i SHAPSH me togen e avokatit te kosoves dhuruar nga OAK
Kryetari i SHAPSH z. Sajmir Vishaj i ftuar nga OAK ne festen e avkateve te Kosoves ne Prishtine 2013
Kryetari i SHPASH me kryetarin e avokateve ne Londer
Kyretati i SHAPSH z. Sajmir Vishaj duke i dhene certifikaten e nderit kryetarit te OAK z. Ibrahim Dobruna 2012
Me kryetarin e OAK z. Ibrahim Dobruna ne Prishtine
Me Nexhmie Pagarushen ne Kosove
Ne festen e 4 vjetorit te SHAPSH Korrik 20013
Ne festen e OAK ne Prishtine me zv Kryeministrin Harejdin Kuci
Ne festimin e 4 vjetorit te ditlindjes se
Ne koferencen e SHAPSH kunder arrestimit te paligjshem te avokateve, Dhejtor 2013
Nga festa e SHAPSH per vitin Ne koferencen e SHAPSH kunder arrestimit te paligjshem te avokateve, Dhejtor 2013
Nga festa e SHAPSH per vitin
Trajnimi i anetareve te SHAPSH
Nga festa e SHAPSH per Vitin e Ri 2013
Perfaqesuesi i OAK duke pershendetur SHPASH
Torta e 4 vjetorit te SHAPSH korrik 2013
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014
TOGA E ARTE 2014