Konferenca e 3 Kombetare e SHAPSH zhvilluar tek Ministria e Drejtesise

Konferenca e 3 te Kombetare e se Drejtes Penale. I pranishem Ministri Drejtesise Z.Ylli Manjani, ish Ministri I Drejtesise Z Enkeled Alibeaj. Gjygjtar, prokuror dhe Avokate penaliste.Organizuar nen kujdesin e vecante te Kryetarit te shoqates se Avokateve Penaliste Z Saimir Vishaj